Velkommen til Talentcenter Øst Danmark & Udviklingscenter Øst - Pistol

Vi er et Team Danmark Talentcenter under Dansk Skytte Union, Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark, i parterskab med Team Ballerup og Ballerup Elite Kommune.

Talentcenter Øst er ligeledes talentcenter for Parasport Danmark.

Vi er samtidig Udviklingscenter for pistol under Dansk Skytte Union.

Talentcenter og Udviklingscenter Øst har base og tilhørsforhold hos Ballerup Skytteforening, men er en selvstændig enhed med egen økonomi og egne træningsdage.

Talentcenter og Udviklingscenter Øst tilbyder træning på henholdsvis riffel og pistol på de Olympiske discipliner (ISSF & IPC).

  -         10m   Luftriffel (fritstående)

         Luftpistol (enhåndsfatning)

  -         25m   Cal.22. Sportspistol (enhåndsfatning)

  -         50m      Cal.22. Sportsriffel (tre stillinger)


Talentcenter og Udviklingscenter Øst har en 6 mands trænerstab. Vores trænere har et sportsligt højt niveau med uddannelser og licenser fra Dansk Skytte Union, Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og ISSF på højeste niveau, samt international erfaring.

Hvis du har lysten, viljen, disciplin og opbakning, så kom til en uforpligtende samtale og hør mere om at træne seriøst, struktureret og ud fra en fast plan.

Det forventes at man har skudt stillinger eller med énhåndsfatning inden man kommer til os.

Det forventes ligeledes at der trænes min. 3 gange i egen klub, 2 gange i talentcentret og fysisktræning hver anden dag.

Det koster kr. 3.000,- om året at have adgang til Talentcenter og Udviklingscenter Øst træningsfaciliteter: 10m, 25m, 50m og indendørs 25 og 50m.

Kontakt sportschef for Talentcenter Øst – Jens Møllenberg – jens@oldengaard-moellenberg.dk - +45 4027 9283 


BallerupElitekommune2jpg

Parasport Danmarkpng
Team-Ballerup-logo-horisontaljpg