Vi modtager årligt et stort tilskud fra Team Ballerup. Uden dette tilskud ville det ikke være muligt for os, at drive Talentcentret på det høje niveau det er på. Vi siger TAK til alle sponsorerne i Team Ballerup og til Ballerup Kommune. 

Steffen
img-1
img-2
IMG-3403
Emma
Steffen1
Stephanie Grundsøe7

Velkommen til Talentcenter Øst Danmark & Udviklingscenter Øst - Pistol

Vi er et Team Danmark godkendt Talentcenter under Dansk Skytte Union, Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark, i parterskab med Team Ballerup og Ballerup Elite Kommune.


Talentcenter Øst er ligeledes talentcenter for Parasport Danmark.


Vi er samtidig Udviklingscenter for pistol under Dansk Skytte Union.

Talentcenter og Udviklingscenter Øst har base og tilhørsforhold hos Ballerup Skytteforening, men er en selvstændig enhed med egen økonomi og egne træningsdage.

Talentcenter og Udviklingscenter Øst tilbyder træning på henholdsvis riffel og pistol på de Olympiske discipliner (ISSF & IPC).


  -         10m       Luftriffel (fritstående)

                 Luftpistol (enhåndsfatning)


  -         25m       Cal.22. Sportspistol (enhåndsfatning)


  -         50m    Cal.22. Sportsriffel (tre stillinger)


Talentcenter og Udviklingscenter Øst har en 6 mands trænerstab. Vores trænere har et sportsligt højt niveau med uddannelser og licenser fra Dansk Skytte Union, Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og ISSF på højeste niveau, samt international erfaring.


Hvis du har lysten, viljen, disciplin og opbakning, så kom til en uforpligtende samtale og hør mere om at træne seriøst, struktureret og ud fra en fast plan.

Det forventes at man har skudt stillinger eller med énhåndsfatning inden man kommer til os.
Det forventes ligeledes at der trænes min. 3 gange i egen klub, 2 gange i talentcentret og fysisktræning hver anden dag.

Det koster kr. 3.000,- om året at have adgang til Talentcenter og Udviklingscenter Øst træningsfaciliteter: 10m, 25m, 50m indendørs  og 25 og 50m udendørs, samt fysisk- og styrketræning.

Kontakt sportschef for Talentcenter Øst – Jens Møllenberg – jens@oldengaard-moellenberg.dk - +45 4027 9283